Hello,

i have purchased your theme "directory".
I´m using the latest version of Wordpress and have php5.

The problem is, i can not activate it within the admin-panel. After clicking on "activate" i get this error message:

"Fatal error: Out of memory (allocated 45875200) (tried to allocate 122880 bytes) in /wp-admin/includes/post.php on line 255"

I checked the memory_limit on my server and it is definitely set to even 1024m. I double checked it with a

""

page.

My host also confirmed that the settings on the server are correct and the memory_limit is set to 1024M, which they suggest me not setting it even this high!

Also i tried:
- to put the line "define("WP_MEMORY_LIMIT", 1024M);" in the wp-config file
- to put a php.ini with "memory_limit = 1024M" in the wp-admin folder

I also tried; 64M, 96M, etc.

All this doesn´t help. I still get the fatal error message.

Is it a failure in the theme? What can i do to install the theme and make it work?

Thanks
Kasper
August 1, 2013, 11:38am
Hi.... check out this thread to see if it helps.
http://support.ait-themes.com/discussion/8837/problem-with-installation#Item_2

Mark.
August 1, 2013, 9:33pm

Hi there,

thanks a lot for your tip. unfortunately nothing really helped.

Would be great if someone had the same problem and fixed it. Ait Theme team?

gr.
Kasper
August 2, 2013, 6:51am

Hello AIT team,

could you please help?

Thanks and gr.
August 5, 2013, 11:01am

AIT Supportzoli
Hi, try this:
THIS TO BE ENTERED IN THE WP-CONFIG FILE WHICH IS IN THE ROOT OF THE WORDPRESS SETUP:

ENTER AFTER:
define('ABSPATH', dirname(__FILE__).'/');

THE FOLLOWING:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

I ALSO CREATED A PHP.INI WHICH I UPLOADED TO THE PLUGIN FOLDER IN WP-CONTENT:

memory_limit = 128M; Maximum amount of memory a script may consume (64MB)
max_execution_time = 45;
upload_max_filesize = 10M;
post_max_size = 20M;

Hope it helps.

Thanks, Zoli.
August 5, 2013, 11:08am

Hello Zoli,

Thanks for your reply.
I already tried all of these things... but without any luck.

I will send you an email with the url to the page, so you can take a closer look.

gr.

August 5, 2013, 2:15pm

Hello Zoli,

i did send you an email for two days, but didn´t receive an answer. Did you get my mail?

Gr.
August 7, 2013, 9:38am

AIT Supportzoli
Hi, no I haven`t get the mail. Please send me again.

Thanks, Zoli.
August 8, 2013, 8:20am

Hi, i´ve send it again to your mail zoli@ait-themes.com.

please let me know if you received the mail.
Gr.
August 8, 2013, 9:22am

AIT Supportzoli
Hi, for now I have no mail from you.
Please send it in private message.

Thanks, Zoli.
August 8, 2013, 12:10pm

I did send you an private message though the support.ait-themes.com site.

Please could you check it.

thanks
August 9, 2013, 2:11pm