Updated to 2.0 and flew all the settings to your template. How? what to do?? how to return the entire site?
April 4, 2014, 2:02pm
need help!!!!!
April 4, 2014, 2:59pm

AIT SupportCifro
Hello, did you follow these update steps? They are in changelog.txt.

1) Backup your current solitudo theme folder, backup all AIT plugins and revslider plugin, and also backup your database - for case when anything will go wrong
2) Delete old 'solitudo' theme folder
3) Copy new Solitudo 2.0 folder with same name 'solitudo'
4) Delete all AIT plugins and revslider plugin
5) Unpack all new plugins from solitudo/ait-theme/plugins to wp-content/plugins
6) Reload the website
7) Go to Theme Admin -> Languages -> Settings, and set the default language with that red checkbox checked
April 4, 2014, 3:46pm

Everything is done, except for one item, that's the problem

have a backup of the program Wordpress Backup to Dropbox but do not know how to recover
April 4, 2014, 3:54pm

?
April 4, 2014, 8:24pm

Anyone help me?

Why make such an update that will break your entire site?
April 6, 2014, 10:32am

AIT Supportpeter
Hello, you are saying that everything is done except one item. what exactly do you mean? Also you are saying that you used Wordpress Backup. I have no experience with this plugin and if you want to restore your installation with this plugin you must contact their support.
In our context, back up theme folder means simply make its copy (as well plugins).
If you have copy of database you can restore it back and once you are in previous state I can try to update theme and see what options have been lost.
April 6, 2014, 1:09pm

Good day! 

Restored site, but does not work "Build pages." Not displayed correctly in the menu. Appropriately content is not displayed in it. All data I gave you, really looking forward to your help!
April 7, 2014, 11:48am

Same here lost all settings logo gone all colour choices gone whole bloody lot. not happy. love this theme but if you dont fix how it updates so that it is as easy as all your other themes I wont be buying any more  of the themes built with this engine. do you test this on a site that doesnt have the default data on becaus e then you wouldnt realise it resets to default.

April 7, 2014, 2:01pm

Just as an update 
this update has completly stuffed my whole website content I had in page builder all gone it remembered  no settings re coulours widgets menus nothing I am left with a default website with all page pages but they are mostly now empty , not all  some elements are there both others arnt. 2 months ofg work gone . I have back ups but for some reason they are not working . what a disaster
April 7, 2014, 2:55pm

Peter, really looking forward to from you in updating the theme. Since is not working "Page Builder" ... 
April 8, 2014, 7:54am