Hi

I really need to get this resolved and i was not getting an answer from the previous question so I was forced to post another one. 
It all started when I wanted to change the font size using custom CSS. I posted a question

http://support.ait-themes.com/support/topic/9318

Zoli from customer support responded by saying that he had attached an image (which was missing) he also asked for my login details and I gave them using secret content. 

The next day I noticed that the site had lost its structure. The content is there but it has lost its formatting and menus. 

The website is : www.ecosulation.in

I never made any changes after asking for help from support and I do not know what happened to the site. Out of the 9 themes I have used this one is the most difficult to use and I do not want to spend so much time doing the site again. I'm very disappointed by the support as they do not respond quickly and accurately. I am very very annoyed and this will cost me a lot of money and loss of goodwill and the client is very angry. Somehow I regret purchasing this them and I am in a good mind to use another one and give the worst possible rating and a very bad comment on all AIt products on themeforest. 

I'm including all details in secret content mode. I would really appreciate it if I find out what the problem is and I have the site working again. 

A very unsatisfied client
Amit

December 22, 2013, 4:31pm
Why do you choose not to help me out I wonder? You are answering queries that have been posted by other but not answering my problems. Now you tell me that support is limited from the 24th! My problem has not been solved and I posted it some days ago.....
December 23, 2013, 8:56pm

AIT Supportpeter
Hi, could you please check your admin credentials? I cannot to log in.
For ftp access I need also host address of server.

Are you sure you posted correct link for topic? I can't see any conversation between you and Zoli there. Can you describe your problem once again?

What change you made which broke theme? It can be wrong permission on some files or plugin conflict. I could tell more after seeing your admin backend and files on ftp.
December 26, 2013, 9:58pm

Dear Peter

This was the original Support question

http://support.ait-themes.com/support/topic/63712

I simply wanted to change the font size (An option that is available in any theme but not in yours) and I asked for the custom CSS. I tried to put it in myself but it did not work so I shared the login details with Zoli. I do not remember messing up with anything else. The next day I find the site as it is now

www.ecosulation.in

The theme is completely broken. I did not make any changes to the plugins. Still I tried to disable all of the plugins and it still did not fix the problem. 

I have included all the details in the secret area text. Please look into it and I would be really grateful

Regards
Amit




December 27, 2013, 12:33pm

Seems like the problem is solved. I have my site back. Thanks for all you did!

December 27, 2013, 7:25pm