Good afternoon,

I’m working on my friend’s theme (he bought it from you!) and I have 2 questions:

1) I can’t figure out how you got that blue bar display in the sidebar (http://preview.ait-themes.com/halfscreen/wp/shortcodes/posts/ - like “next page”, “links”, “recent post”, etc.
When I add widgets it only displays the font like this: http://imageshack.us/photo/my-images/254/1copya.jpg/
Is there a specific custom CSS code in order to have a better looking widget title?

2) Also for some reason I can’t have the panoramic slide showing up. I followed your instructions, created a slide by choosing only "Background Image" in order to have the “panoramic effect”. I also tried with different image size.
In my Homepage options I also check, unchecked "Use these settings" in the "Header page settings", selected "all" or the specific slide I created but it doesn’t show up.
I noticed there is no “slider” option in “General settings/Header” : http://imageshack.us/photo/my-images/839/2copydm.jpg/ – however in the “DOC” file inside the theme folder (chapter Setting Up Slider and HTML5 effects) you explain we have to choose “Slider” in “show header type”, but this option doesn’t show up in the admin panel. Would you please help me out on this?

Thank you.
Best,
John.

(I tried on 3 different browser (chrome, IE, Firefox)
March 1, 2012, 1:09pm
Regarding the question 1 (appearance), it seems the "blue banner" shows up on our blog only (http://www.triathlonplus.net/wp/blog/) and not on the main page (homepage) : http://www.triathlonplus.net/wp/
March 2, 2012, 12:26am

Hi,

Can you paste link to your webapge? It's better to see it.

wiktor
March 2, 2012, 10:21am

Regarding the question 1 (appearance), it seems the "blue banner" shows up on our blog only (http://www.triathlonplus.net/wp/blog/) and not on the main page (homepage) : http://www.triathlonplus.net/wp/


I just did it in my previous post..

Best,
John.
March 2, 2012, 10:56am

Hi,

I'm sorry I haven't seen your previous post. I've checked it and it seems that you fix problem with widgets because they look OK. Can you send me login to your webpage and I'll check slider settings?

My email: wiktor@ait-themes.com

Please add also link of this conversation..

wiktor
March 5, 2012, 6:57am

Good afternoon,

Thank you for your answer. Yes for some reason after installing the WPML plugin the slider started working. I don't know what the issue was but it is now fixed.

Regarding the appearance of the widget title, this is not fixed and it seems to be a CSS problem. If you look on your demo page you will see that each widget title has its own blue background (right side in the sidebar) :
your site (blog) : http://themeforest.net/item/halfscreen-premium-corporate-portfolio-wp-theme/full_screen_preview/1628459
our test site (blog) : http://www.triathlonplus.net/wp/blog/
This blue background for each widget title is what we are looking for. We like how the titles are showed.

However, if you are not on the blog page (for exemple, on any page or on the homepage) the blue background disappear: http://www.triathlonplus.net/wp/votre-t/ (see for exemple the facebook title widget background is no longer here and the font has a blue color (instead of white with blue background).
The only time that blue background comes back is when we use "Use wrapped sidebars" option in the "Sidebar settings" of a random page. The "wrapped sidebar" looks like this on your homepage: http://themeforest.net/item/halfscreen-premium-corporate-portfolio-wp-theme/full_screen_preview/1628459
I'm sure if you don't use that option on any page on your demo website the blue background will not be there accept on the blog page.

Would you please help in that matter?
Thank you,
John.
March 5, 2012, 12:33pm

Hi,

I'm glad that your slider is working now. About second question. I've just checked your webpage and I'm not sure if I got the point of your issue. But I assume that problem is how your background in titles of widget looks. And there is same color like we have on preview page. Probably you've figured out how to set it because it looks same. Is it OK how it looks now?

wiktor
March 6, 2012, 8:32am

Good evening,

Yes it is now. However you should maybe mention in your "Documentation" that in every single sidebar the background of the widget titles will be blue except in the sidebar called "Homepage widget area 2".
It took time before I could figure out what was the problem. Also you should correct this problem in the future update in order to have the same appearance in each sidebar.

Best,
John.
March 6, 2012, 6:41pm

Thanks. We will..

wiktor
March 7, 2012, 8:59am